Waar zijn de kritische media?


Misleiding en eenzijdige belichting

Bauke Geersing oud NPO directeur grilt de huidige meeloop media. De media zijn niet meer kritisch. Meestal worden kwesties eenzijdig belicht. Geen scherpe vragen worden gesteld.

Zoals waar komt de onverklaarbare oversterfte vandaan bij Corona. Volgens diverse wetenschappers verzwakken boosters ons immuunsysteem; hoe zit dat? Waarom heeft Zwitserland alle vaccinaties voor Corona verboden.
Hoe kan het dat de stikstof norm factoren lager is in Nederland?
Wat is het feitelijke effect van de maatregelen tegen klimaatverandering?
Waarom wordt het volledige verhaal van de oorlog in Oekraïne niet verteld, namelijk dat Rusland bedonderd is door de Navo en Amerika?
Waarom wordt onze veel te grote bijdrage aan de opname van vluchtelingen ten opzichte van ons land oppervlak niet fundamenteel aan het licht gebracht?
Waarom horen we niet dat zon en wind vanwege de productiegaten geen afdoende oplossing zijn en leiden tot onaanvaardbare kosten voor opslag en netwerkuitbreiding? We stoppen de Noordzee vol met molens en het gaat niet helpen; we kunne de stroom en het vermogen niet kwijt. (CE Delft ziet geen heil in accu's voor de opslagproblematiek)

Archief